RSS

Mercon

06 Apr

Kentir pethuk ambek konco lawase sing jenenge Kentus. Pas ketemu arek
loro iku podho kagete mergo Kentir ambek Kentus podho-podho sirae
petal, raine gosong ambek untune yo podho bogange. Arek loro iku takok
takokan opoko kok isok podho bocele. Kentir cerito lek raine rusak, sirae
petal, ambek untune ngowos mergo melok nyemprot kobongan ambek mangap.
”Pas aku mangap dhadhak onok elpiji mbledhos” jare Kentir. Mari
ngono Kentir takok nang Kentus opoko kok sirae petal.
”Mari teraweh aku nyumet mercon ambek rokok. Mari tak sumet, mercone
tak sawatno wong dhodhol soto terus ndhelik ambek ngisep rokok.
Dhadhak wonge ngerti, aku diuber terus sirahku digepuki pikulane soto”
jare Kentus.
”Lha lek raimu opoko kok gosong” takok Kentir maneh.
”Mari sirahku waras, aku merconan maneh. Mari tak sumet ambek
rokok, mercone tak sawatno wong dhodhol bakso terus dhelik maneh ambek
ngisep rokok. Dhadhak aku ketemon maneh, aku diuber mari ngono
diguyang dhudhuhe bakso” jare Kentus.
”Wok nemen kon iku, ngono yo gak kapok. Lha lek untumu opoko kok
guwung kabeh ?” takok Kentir maneh.
”Oo lek iki seje ceritone. Pas katene nyumet mercon dhadhak onok arek
pacaran liwat”
”Kapok kon, mulakno tah ojok seneng nginceng. Paling kon digibheng
ambek sing lanang ” jare Kentir kemeruh.
”Gak ngono ceritone . .” jare Kentus.
”Opoko lho . .?” takok Kentir.
”Aku lali . . . Rokokku sing tak sawatno. . .”

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 6 April 2010 in Guyon Suroboyoan

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: