RSS

Surat dari Nenek (Surat ti Nini)

29 Jun

Aya nini-nini indit ka kantor pos rek ngirim surat ka incuna, kulantaran

bingung

Si Nini ngadeukeutan salah sahiji loket.

Patugas : Aya nu tiasa di bantos Ni?

Nini : Aya Cep, Nini rek ngirim serat ka incu nini, naha di dieu aya

parangkona?

Patugas : Aya atuh Ni piraku di kantor pos teu aya parangko, Teras naon

deui?

Nini : Punten we atuh sakalian pangnuliskeun alamatna dina amplop!

Patugas : Mangga Ni ku abdi dipangnyeratkeun, aya deui?

Nini : Aya Cep, cing pangnuliskeun suratna sakalian!

Terus we petugas teh nulis surat nu sakitu panjangna di dikte ku Si
Nini.

Geus anggeus nya dibikeun ka Si Nini supaya di aos heula.

Patugas : Mangga di aos heula Ni!

Nini : Punteun Cep tambahan saeutik deui dihandapna, N.B. Incu
hampura

Nini upama tulisanana butut!

Patugas : Eh, ari si Nini ….!

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 29 Juni 2010 in Sunda

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: