RSS

Bossi :-)

09 Nov

Kejadian di kafe “Always Love” (tansah trisno)

Agus lungguh de we’an nang Bar. Gak sepiro suwene koncone sing jenenge Bambang mlebu ambek nggandeng wong wedok 5 uayu2, terus lungguh neng lounge, gayane ngebosi koyo’ raja minyak, guyon cekakakan karo bolak balik cipika cipiki, wis pokok’e marai kemropok.

Agus mbatin, “kapan nasibku koyo’ Bambang. Lha aku wong wedok siji wae ora gablek”.

Pas Bambang mlaku nang Bar, Agus ono kesempatan takon:
“mBang piye carane awakmu iso oleh kencanan ayu2?”

Bambang: “ojo’ crito2 yo, tak kandani rahasiane ….mrené nek awakmu dolan rene maneh … begitu awakmu lungguh neng Bar, uncalno kunci mobilmu neng mejo Bar, wis mesti wong wedok2 iku marani”

Agus: “tapi aku gak duwe mobil, aku mung duwe sepeda montor wae wis elek, knalpote ucul pisan…. ”

Bambang: “awakmu cuma perlu gantungan kunci mobil. Iki delok’en aku duwe gantungan kunci Jaguar. Yo cuma’ ngono thok modalku”

Sesuk bengine, Agus kledhang2 mlebu kafe; Bambang wis ono’ neng jero lungguh karo wong wedok telu.
AGUS marani Bar, karo nguncalno kunci sak gantungan mobile FERRARI neng duwur mejo Bar ….ƍgak ono’ reaksi babar pisan…

Kunci dijupuk maneh disak’i … bareng ono’ wong wedok liwat, kunci diuncalno maneh nang duwur meja Bar…. ƍgak ono’ reaksi maneh, malah di-guyu2.

Bambang sing wiwit mau ngawasno wae langsung marani Agus, karo mbisiki: “…awakmu iku lho, kok goublok nemen to….COPOTEN DISIK HELM sepeda montormu.

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 9 November 2014 in Lucu

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: