RSS

Semar, Gareng Lan Bagong

11 Sep

Semar, Gareng lan Bagong dolan neng Suroboyo tilik Petruk.

Wong 3 kuwi nginep neng Hotel JW Marriott, kamar neng tingkat 45.

Awan nganti bengi wong 3 dolan neng Mall, pas balik hotel, tekan Lobby listrike mati dadi kudu lewat tangga.

Ben ora kroso kesel leh munggah wong 3 bagi tugas. Seko tingkat 1- 15, karo munggah tangga Semar kudu crito sing lucu2, njur seko tingkat 16-30, Gareng kudu crito sing medeni, njur seko tingkat 31- 45, Bagong kudu crito sing sedih-sedih.

Wong 3 mulai munggah, Semar mulai crito lucu2, wong 3 ngguyu2 ora kroso wis tekan tingkat 15. Banjur Gareng crito sing medeni marai tegang, ngerti2 wong 3 wis tekan tingkat 30.

Giliran Bagong kudu crito. Bagong (ekspresi rupo sedih): “Iki ceritone sedih buanget… Aku sakjane kawit mau arep crito, tapi wedi nek marai jengkel.”

Semar : “Crito o wae cepet, rapopo wis meh tekan tingkat 40!”

Bagong : “Ngene… Lho… Kunci kamare ketinggalan neng mobil..”

Gareng : “Bagooooooooong… Ngopo ra crito ket mau?”

Bagong : “Lha aku durung entuk giliran crito!!! 😁😁😁😥😥😥

Njur Bagong & Gareng mudhun maneh nggo njipuk kunci kamar.
Semar gandheng wis tuwo ora melu.

Tekan ngisor parkiran Gareng ngomong,”Gong, aku ana crita horor kie…”

Bagong,”Horor piye Reng?”

Gareng,”Kunci mobile digowo Semar…”

😁😁😁😥😥:mrgreen::mrgreen::mrgreen:😝😝😝😝😝😝

Selamat siang dulur selamat beraktifitas… :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 11 September 2015 in Uncategorized

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: