RSS

Ingon-ingon Kucing

12 Nov

Copas dari sebelah:
Kasidi mangkel tenan karo kucing
ingon-ingone Kasiyem, bojone. Saben
dino kucing mau mung dielus-elus,
dipangku-pangku, dikeloni. Deweke
dadi bojone malah ora tau
digatekne. Terus terang deweke
cemburu berat karo kucing kuwi….
Sawijining dina Kasiyem lunga ning
pasar arep dodolan telo.
“aku lunga pasar disik ya Kang..”
“Ya kono…ati-ati ya..”
Bareng Kasiyem lunga Kasidi
langsung ndekep kucing kui trus
digawa lunga 10 km adohe, trus di
culke ning pinggir dalan. Kasidi bali
mesam mesem mergane bungah…
Tapi bareng tekan omah.. Jenggirat!
kucinge wis tekan omah disik malah
lagi mangan gereh… Karo Kasidi
gregeten pisan, langsung di dekep
maneh, lebokne karung, langsung
digawa lunga maneh… Saiki ora
tanggung-tanggung, diputer-puterne,
mlebu gang, nyabrang kali, liwat
kebon, dalan gedhe, dalan cilik,
pokoke mumet..met, nganti tekan
pinggir alas… jarake yen dietung-
etung sekitar 20 km.
“Naahh… Saiki kowe ora bakalan
bisa bali Cing… Mati kowe..!!” Ujare
Kasidi sajak bungah banget
——-
Bareng bakda maghrib Kasidi tilpun
Kasiyem..
“mBokne… Koe wis bali ko pasar..??”
“Ya wis kawit mau yaa…”
“Kucingmu ana apa ora…”
“Ya ana kae… Lagi turu mlungker
ngarep tivi…”
“Ndang digugah.. trus wenehno HP-
ne nang kupinge kucingmu…”
“Lhaa… Ngopo Kang kok arep
ngomong karo kucingku…??”
“Arep takon mau baline lewat
ngendi.. Aku kesasaar ki…😄😄😄

Posted from WordPress for Android

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 12 November 2015 in Guyon Suroboyoan

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: