RSS

PAK HAJI & PENDETA.

02 Des

Onok wong loro sing bersahabat mulai cilik nganti remaja & nganti tuwekpun wong loro mau sik bersahabat karib. Padahal mereka beda agama, sing siji pendeta sing sijine haji, tapi gak masalah gawe persahabatane.
Pas kotane kebanjiran wong loro mau yo bareng2 mbantu warga nang daerah banjir. Pas arep lewat jalan sing kebanjiran pendeta ngomong.
Pendeta : “Ji tulung aku gendongen yo, soale awakmu kan ngerti nek aku alergi banyu kotor ngene iki”.
Pak haji nggendong pendeta mau, eee….pendeta malah ngguyu kekel nganti awake goyang2.
Pak Haji : “Laopo awakmu kok ngguyu kekel ngono iku mau?”.
Pendeta : “Lagek iki onok PENDETA NAIK HAJI …. ha… ha…. ha…..”
Pak Haji mangkel terus pendeta mau dicemplungno nang banyu…. byyyyuuuuur..
Pendeta glagepan, tapi pak haji malah ngguyu ngakak..
Pendeta : “Laopo aku kok mbok jegurno banyu terus awakmu ngguyu ngakak ngono Ji???”.
Pak Haji : “Lagek iki onok PAK HAJI MBAPTIS PENDETA…… ha…ha…ha…haaaa”

Posted from WordPress for Android

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 2 Desember 2015 in Lucu

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: