RSS

Joke van Java : Cerita Reuni … ❤❤❤

12 Apr

Sudrun rencana arep nekani reuni SMP ndik Malang.
Janjian karo 4 konco wedok sak alumni sing arep dijak barengan.

Kabeh ditelpon dipeseni karo wanti2 :
“wis sampean nunggu ndik halte ngarepe toko roti Matahari… yo … in sya Allah tak pethuk…”

Pas dino-ne…, Sudrun sesuai janji-ne ngampiri konco wedok-e sing arep budal bareng.

“Nyang endi arek-2 iki…, kok gak ono…”, Sudrun mbatin.😩

Di-lewati toko roti Matahari, nganti ping telu. Suwe-2 karo rodo mbesengut…, Sudrun telpon salah siji konco-ne :

“Lhoo… sampean sido reuni tah …???”

‘Yo sido rek…!”

“Lha sampean ngenteni ndik endi …???”

“Lhoo, jare dikon nunggu ndik ngarep toko roti Matahari…”

“Aku liwat kono kok gak ono lhoo…”

“Lhoh yak opo sih, aku wong papat nunggu ndik ngarepe toko roti Matahari … wis ket mau … nganti garing kulit-ku…”

“Wah… wah… blaen… aku wis ping telu lewat kono gak ono sopo-2…, cuma ono wong tuwek papat jilbaban…”

“Lhoo… yo iku aku…, karo konco-2…”

“Astaghfirullah…, lali aku yen kene wis podo tuwek yo…, tak pikir ijik koyo biyen…”

😜😜😜😜💥

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 12 April 2016 in Lucu

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: