RSS

““GORO-GORO KENALAN LEWAT PESBUK”

17 Mei

Senyum sejenak…:)

“Sore iku Dedi lagi numpak sepeda motor, nggoleki omahe Nanik, kenalan anyar oleh soko pesbuk..

Rumongso kesasar, Dedi langsung mbukak pesbuk.. terus inbox-an nang akune FB Nanik..

Dedi : “Halo Yang Nanik.. aku wis tekan daerahmu iki.. Terus mlebu gang sing endi..?”

Nanik : “Sing enek gapurane Mas, terus sampeyan lurus kiro-kiro 25 meter ono omah gedong tingkat apik, warnane biru, mobile akeh..”

Dedi : “Siap..! aku wis teko kono.. iki omahmu to nik..?”

Nanik : “Dudu Mas sampeyan belok kanan kiro-kiro 10 meter ono lapangan badminton.. Lha sebelahe lapangan iku..”

Dedi : “Pasti iku omahmu yo nik..?”

Nanik : “Iku omahe tukang jahit Mas.. Lurus ae mengko mari jembatan ketemu omah, ono tulisane ISI ULANG PULSA lha iku..”

Dedi : “Mesti iku omahmu khan..?”

Nanik : “Iku jenenge konter hp, Mas.. sampeyan belok kanan ae, terus ketemu kuburan.. lha ngarepe kuburan iku..”

Dedi (wis arep ngamuk) : “Omahmu nik..?”

Nanik : “Iku gerbang kuburan Mas.. sampeyan ojo mlebu.. sampeyan belok kiri ae, mengko weruh

peternakan bebek gede iku..”

Dedi (kudu ngamuk temenan) : “Aaarggh..! Iku omahmu tho..?”

Nanik : “Aku dudu bebek Mas.. iku isih lurus terus….mengko ketemu alas.. ikuu..”

Dedi (wes muangkel) : “Iku omahmu Niiiiikkkk…???!!!!!!”

Nanik : “Aku dudu wedhus Mas.. sampeyan lewat alas lurus terus, mengko ketemu masjid.. lha sebelahe masjid iku..”

Dedi (emosi pwuol) : “Nek pisan iki ngomong dudu omahmu.. tak santet temenan awakmu nik..!!!”

Nanik : “hehehe.. sabar Mas, dadi wong kok ngamuk-an.. yo iku omahku.. wis ketemu durung Mas..?”

Dedi (lego campur lemes) : “Iyo.. aku wis nang ngarep omahmu iki.. asyeem yo Ayang Nanik.. gawe pegele awakku.. Awas mari ngene, ketemu tak jiwiti sampeyan.. hehehe..”

Nanik : “Yo wis.. mlebu ae.. Ono emakku neng njero omah kok, Mas..”

Dedi : “Lho kok malah emakmu sing dikongkon nemoni??? Lha awakmu nang endi nik..???”

Nanik : “Aku kan wis suwi nang Hongkong dadi TKW Mas..”

😄:)🙃☺:mrgreen:

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada 17 Mei 2016 in Lucu

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: